Minecraft server Glorious Revenge: pustolovščina v brezčasni izkušnji preživetja

minecraft server glorious revenge

Dobrodošli na Minecraft server Glorious Revenge, kjer vas čaka prava pustolovščina v čisti izkušnji preživetja. Naš server je namenjen vsem ljubiteljem osnovnega igranja, brez dodatkov, pluginov in modifikacij. Pridružite se nam in odkrijte pristnost in lepoto pravega preživetja v svetu Minecraft.

O čistem preživetju

Naš server se osredotoča na koncept “čistega preživetja”, kar pomeni, da se odpovedujemo vsem naprednim dodatkom in se vračamo h koreninam igre. Tu boste našli le osnovno igralno mehaniko, ki vključuje zbiranje surovin, bojevanje proti sovražnikom in gradnjo v pravem slogu Minecrafta.

Pravila in etika

Naša skupnost temelji na spoštovanju do drugih igralcev in njihovih dosežkov. S tem v mislih smo določili jasna pravila:

  1. Spoštujte Druge: Vsak igralec zasluži spoštovanje. Spoštujte njihove gradnje, dosežke in trud, ki ga vlagajo v igro.
  2. Brez Kraje in Uničevanja: Uničevanje ali kraja lastnine drugih igralcev ni dovoljeno. Ohranjajte okolje prijazno in ustvarjalno.
  3. Bonton v Komunikaciji: Ohranjajte kulturno komunikacijo med igralci. Spoštujte jezik in obnašanje, ki prispevata k prijetni izkušnji za vse.
  4. Brez Goljufij in Prevar: Naš server je namenjen poštenemu igranju. Goljufije, prevaranje ali uporaba nedovoljenih modifikacij niso dovoljeni.

Podatki o serverju

Ime serverjaMinecraft server Glorious Revenge
Igralna izkušnjaVanilla Survival
AdministracijaProsta igra
Plugini in modiBrez dodatkov in modov
PravilaSpoštovanje, Brez Kraje, Brez Goljufij

Začnite svojo pustolovščino danes

Pridružite se nam na Minecraft server Glorious Revenge in doživite pristno pustolovščino v čisti izkušnji preživetja. Odkrijte čarobni svet Minecrafta brez nepotrebnih dodatkov in se podajte na raziskovanje, gradnjo ter pustolovščine v edinstvenem igralnem okolju.

Pridružite se nam danes in postanite del naše skupnosti, kjer spoštujemo pravila, gradimo skupaj in uživamo v brezčasni izkušnji Minecraft preživetja.

Ocenite članek

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top